Chromium crash after page load and restart

I Installed Chromium-Browser on my RPI 2 under Jessi ( Full Desktop Version )
On Start of the Raspberry Pi chromium starts automatically on “www.google.de” after few seconds chromium Crash and restart… and so on and so on…


How i installed Chromium:
sudo wget http://cdimage.debian.org/cdimage/snapshot/Debian/pool/main/libg/libgcrypt11/libgcrypt11_1.5.3-5_armhf.deb sudo wget http://launchpadlibrarian.net/234969703/chromium-browser_48.0.2564.82-0ubuntu0.15.04.1.1193_armhf.deb sudo wget http://launchpadlibrarian.net/234969705/chromium-codecs-ffmpeg-extra_48.0.2564.82-0ubuntu0.15.04.1.1193_armhf.deb sudo wget http://ports.ubuntu.com/pool/universe/c/chromium-browser/chromium-browser-l10n_48.0.2564.82-0ubuntu0.15.04.1.1193_all.deb sudo dpkg -i libgcrypt11_1.5.3-5_armhf.deb sudo dpkg -i chromium-codecs-ffmpeg-extra_48.0.2564.82-0ubuntu0.15.04.1.1193_armhf.deb sudo dpkg -i chromium-browser-l10n_48.0.2564.82-0ubuntu0.15.04.1.1193_all.deb sudo dpkg -i chromium-browser_48.0.2564.82-0ubuntu0.15.04.1.1193_armhf.deb

My Chromium Start Settings: (/.config/lxsession/LXDE-pi/autostart)
@lxpanel --profile LXDE-pi @pcmanfm --desktop --profile LXDE-pi @xset s off @xset -dpms @xset s noblank @sed -i 's/"exited_cleanly": false/"exited_cleanly": true/' ~/.config/chromium/Default/Preferences @/usr/bin/chromium-browser --noerrdialogs --kiosk http://google.de --use-gl=desktop --use-fake-ui-for-media-stream


Any one else with this crazy bug or can someone explain this ?
Did I do something wrong ?

Many Thanks