Unable to open/launch Wickr Pro App from Snap store installation

Hello everyone,

I just downloaded and installed Wickr Pro from snap store installation.
Once the installation has been done, i open the app but it's not launched.
And i'm also debug through terminal, it say like following below :


[email protected]:~$ wickrpro
Gtk-Message: 17:24:30.183: Failed to load module "appmenu-gtk-module"
Gtk-Message: 17:24:30.184: Failed to load module "canberra-gtk-module"
[0318/172430.545076:WARNING:resource_bundle_qt.cpp(116)] locale_file_path.empty() for locale
Qt WebEngine ICU data not found at /opt/qt512/resources. Trying parent directory...
Qt WebEngine ICU data not found at /opt/qt512. Trying application directory...
Installed Qt WebEngine locales directory not found at location /opt/qt512/translations/qtwebengine_locales. Trying application directory...
Qt WebEngine locales directory not found at location /snap/wickrpro/548/usr/bin/qtwebengine_locales. Trying fallback directory... Translations MAY NOT not be correct.
Path override failed for key ui::DIR_LOCALES and path '/home/haris/snap/wickrpro/548/.QtWebEngineProcess'
Qt WebEngine resources not found at /opt/qt512/resources. Trying parent directory...
Qt WebEngine resources not found at /opt/qt512. Trying application directory...
[0318/172430.612751:WARNING:resource_bundle_qt.cpp(116)] locale_file_path.empty() for locale
Illegal instruction (core dumped)
[email protected]:~$


I'm using Ubuntu Mate 20.04.
Anyone can help this issue?
Thank you very much.

Haris

1 Like

Solved in chatroom by Bigpod

Same problem in Ubuntu 20.04.2 LTS.

@Cliffart, I can confirm on 21.04. Unless what's mentioned above, I don't see any long error messages, just,

Illegal instruction (core dumped)

I have no idea what is to be done.

Our OP here @ibnuharisfawaid, has raised the issue in snapcraft forum as well, but unfortunately he has not got a proper reply so far. It still is open. I will add my observation there. You also add any other relevant information and follow-up there.

I've just posted message to theirs support - maybe, it would affects somehow.

Received a message from support - this worked for me :ok:

1 Like